+359 87 956 2184 Обратно обаждане
Корзина (0)
В корзине пусто!

За нас

Hilfe Bulgaria ще ви помогне да започнете достойна работа в чужбина! В тази област работим от 10 години. През това време сме  помогнали на стотици българи, поляци и украинци да си намерят работа като социален асистент/болногледач. За нас всеки човек е специален, затова към всеки подхождаме индивидуално, но с еднаква загриженост.

Предлагаме свободни работни места на хора, които имат ЕС гражданство. Работата се извършва чрез ротационен метод. Това ще Ви позволи да получите прилична заплата, както и да натрупате важен опит.

Работата като социален асистент/болногледач в Германия е чудесен начин да печелите добри пари. Можете сами да изберете продължителността на работата, но минималният период е 2 месеца. Това е достатъчно, за да се запознаете с условията на работа и да вземете решение за по-нататъшно сътрудничество.

НАШИТЕ ГАРАНЦИИ И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ

Ние официално представляваме интересите на нашите германски партньори в България. Ние гарантираме:

  • Високи доходи, изплатени официално по банков път;
  • Сигурна и легална работа в Германия;
  • Осигурено настаняване и изхранване;
  • Езиково обучение;
  • Избор на свободни работни места, като се вземат предвид всички Ваши желания.

Агенцията предлага 100% легална работа в Германия. В същото време изискванията към кандидатите са малки. Необходимо да имате опит в областта на грижите или желание да изкарате медицински курсове.  Имаме нужда от отговорни хора, които са готови да окажат помощ на хора, които се нуждаят от нея. Кандидатът необходимо да има основно ниво на немски или да изкара подходящите курсове.

Интересувате се от нашето предложение? Обадете ни се по телефона или се свържете с представител на агенцията по друг удобен за Вас начин. Мениджърите на Hilfe Bulgaria ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще предоставят цялата информация, необходима за работа в ЕС.

Желаете ли да Ви се обадим? Оставете заявка