+359 87 956 2184 Обратно обаждане
Корзина (0)
В корзине пусто!

Курсове по немски език

Курсове по немски език онлайн!

Агенция „Hilfe Вulgaria“ стартира месечна програма за изучаване на език, фокусиран върху подготовката за получаване на длъжност болногледач.

Какво Ви очаква:

  • Теми и задачи, които се изучават по време на курса, ще Ви позволят да научите основния речник за интервю и по-нататъшна комуникация с възрастния човек, както и да бъдете подготвени за възможни ежедневни ситуации.
  • Курсът включва 12 едночасови занимания. Комуникацията с учителя се осъществява чрез Skype.
  • Програмата за обучение е Безплатна. Но за времето на обучението трябва да направите депозит от 50 лв, който ще получите обратно, когато получите първата си заплата в нашата компания. След завършване на курса ще получите основно ниво, което ще Ви бъде от полза за по-нататъшно получаване на добре платена длъжност социален асистент/болногледач или за други цели.

Изкарайте курс по немски език

Познаването на немски език, опитът и уменията –са основни фактори, влияещи върху формирането на нивото на заплатата.

„Начинаещият“ след като е получил възможния минимум от 1000 евро за първият месец на работа може да увеличи  доходите си до 1100 € след 3-ия месец на заетост. За една година тази „цифра“ може да нарасне до 1500 € при условие че се постигне високо ниво на познания по немски език и положителни отзиви на клиентите.

Желаете ли да Ви се обадим? Оставете заявка