Германия

Курсове по немски език онлайн!

Агенция „Hilfe Вulgaria“ стартира месечна програма за изучаване на език, фокусиран върху подготовката за получаване на длъжност болногледач.

Какво Ви очаква:

  1. Теми и задачи, които се изучават по време на курса, ще Ви позволят да научите основния речник за интервю и по-нататъшна комуникация с възрастния човек, както и да бъдете подготвени за възможни ежедневни ситуации.
  2. Курсът включва 12 едночасови занимания. Комуникацията с учителя се осъществява чрез Skype.
  3. Програмата за обучение е безплатна. Но за времето на обучението трябва да направите депозит от 50 лв, който ще получите обратно, когато получите първата си заплата в нашата компания. След завършване на курса ще получите сертификат, който ще Ви бъде от полза за по-нататъшно получаване на добре платена длъжност социален асистент/болногледач или за други цели.

Изкарайте курс по немски език

 

  •      Познаването на немски език, опитът и уменията –са основни фактори, влияещи върху формирането на нивото на заплатата.
  •      „Начинаещият“ след като е получил възможния минимум от 1000 евро за първият месец на работа може да увеличи  доходите си до 1100 € след 3-ия месец на заетост. За една година тази „цифра“ може да нарасне до 1500 € при условие че се постигне високо ниво на познания по немски език и положителни отзиви на клиентите.